Η AiD Engineering LTD ιδρύθηκε από το Νικόλαο Ψαρρά στην Αθήνα το 2001.

Η εξειδίκευση στη γεωθερμία προέρχεται από τη τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει τα τελευταία 17 έτη εφαρμογής γεωθερμικών συστημάτων στην Ελληνική επικράτεια. Η εταιρεία ασχολείται αμιγώς με έργα γεωθερμικών συστημάτων στον ιδιωτικό και δημόσιο φορέα.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της είναι η αβαθή γεωθερμία και η αξιοποίηση του γεωθερμικού δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων έργων αποθήκευσης θερμότητας στο υπέδαφος.

Η εταιρεία κατέχει στο ενεργητικό της διατρητικά φορεία και ολόκληρο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εφαρμογή οποιουδήποτε τύπου γεωθερμικού συστήματος.

Έχει αναπτύξει τεχνογνωσία η οποία έχει βραβευθεί από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στοχεύοντας στη διαχείριση επεξεργασίας αποβλήτων που προέρχονται από την κατασκευή ενός γεωθερμικού συστήματος, τα οποία συμβαδίζουν με τις πιστοποιήσεις LEED & BREAM.

Έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες ως υπεργολάβος εγκαταστάσεων και έχει εκπονήσει με επιτυχία έργα σε κολυμβητήρια, γραφεία, ξενοδοχεία, σχολεία κατοικίες και άλλα.

 

Opening Hours

Monday

Open 24 hours

Tuesday

Open 24 hours

Wednesday

Open 24 hours

Thursday

Open 24 hours

Friday

Open 24 hours

Saturday

Open 24 hours

Sunday

Open 24 hours

Contact Business
Plan My Route

Leave a Review

Initial impression
Quality
Staff
Price
Overall opinion
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields